Sälj ditt silver till oss i Malmö

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Malmö, vårt kontor ligger på Gyllerogatan 1. Vi köper ditt silver direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online. Väljer du att sälja online. Du har då pengarna på kontot så snabbt du accepterat vår offert. Har du inte bestämt dig för att sälja ditt silver kan vi värdera dina föremål utan kostnad.

Alltid bra pengar för ditt silver

Hos oss på Myntkompaniet i Malmö blir dina värdesaker alltid värderade av experter med många års erfarenhet. Vi kan erbjuda dig att dina objekt auktioneras ut om vi anser att värdet är högre på auktion, men det är självklart upp till dig.

Mer än bara guld

Vi har lång erfarenhet inom handel av samlarmynt, frimärken och ädelmetaller. Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Detta medför att vi kan, om vi anser att värdet för ädelmetallen är mindre än aktionsvärdet, erbjuda att objektet auktioneras ut istället.


Inga avgifter, gratis värdering

Vi har inga dolda avgifter som vi överraskar dig med. Är du bara intresserad av att få dina objekt värderade är du välkommen till oss, vi har gratis värdering av guldsmycken, silvermynt, med mera


Varmt välkommen till Myntkompaniet i Malmö.

Kontakta oss

Myntkompaniet i Malmö

Gyllerogatan 1

233 51, Svedala

072-208 42 78

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Se värdet på ditt guld

Du kan använda vår tabell här vår att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Beräkna ditt värde här