Myntkompaniet i Malmö, Sälja Guld Malmö


Vi har handlat med samlarmynt och ädelmetaller i över 20 år. Vi är numera en del av AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. För vår del har vi på senare tid mer fokuserat på inköp av guld- och silverskrot samt av guld- och silvermynt utan egentligt samlarvärde. 


Vi är en del av AB Phileas kontorsnätverk och är representerade på flera orter i Sverige – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Kalmar, Skara, Örnsköldsvik och Umeå. Philea har ett tjugotal anställda, varav ungefär hälften är verksamma med mynt- och metallhandel i varierande grad. Vi kan därför erbjuda våra kunder som vill sälja mynt två möjligheter för att få så bra betalt som möjligt; konkurrenskraftig direktbetalning för mynt utan direkt samlarvärde och auktionsförsäljning av de bättre samlarmynten.


Kom in till vårt kontor i Svedala för en gratis värdering av ditt guld och silver redan i dag! Välkommen!

Sälja guld i Malmö

Kontakta oss

Myntkompaniet i Malmö

Gyllerogatan 1

233 51, Svedala

072-208 42 78

Kontakta oss idag

Sälja guld Malmö

Myntkompaniet i Malmö

Gyllerogatan 1

233 51 Svedala

Öppettider

Efter tidsbokning på telefon.

Myntkompaniet i Malmö

Ta med dina fynd som du önskar sälja och kom in till vårt kontor för en gratis värdering. Vi använder oss av både drop-in och tidsbokning. För att ge dig ett så rättvist pris som möjligt uppdaterar vi ständigt våra priser gentemot marknaden. Vi värderar guld, silver, platina, tandguld, medaljer, silvermynt, guldmynt, samlarmynt, sedlar m.m. – ta hellre med för mycket än för litet!