Sälj ditt guld till oss i Malmö

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Malmö, vårt kontor ligger på Gyllerogatan 1. Vi köper ditt guld direkt på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online. Väljer du att sälja online så skickar vi en Guldförsändelse® hem till dig inom ett par dagar. Du har då pengarna på kontot så snabbt du accepterat vår offert. Har du inte bestämt dig för att sälja ditt guld kan vi värdera dina föremål utan kostnad.

Skicka säkert med en Guldförsändelse®

Vår försändelse är försäkrad upp till ett värde av 500.000 kr, viktigt är att du sparar kvittot från posten. Beställ hem en försändelse här om du vill sälja ditt guld till oss online redan idag. Inom ett par dagar så kommer du få hem en Guldförsändelse®  som du med säkerhet kan skicka dina värdesaker till oss med.

Alltid bra pengar för ditt guld

Hos oss på Myntkompaniet i Malmö blir dina värdesaker alltid värderade av experter med många års erfarenhet. Vi kan erbjuda dig att dina objekt auktioneras ut om vi anser att värdet är högre på auktion, men det är självklart upp till dig.

Vi köper mer än bara guld

Vi har lång erfarenhet inom handel av samlarmynt, frimärken och ädelmetaller. Sedan några år tillbaka tillhör vi AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Detta medför att vi kan, om vi anser att värdet för ädelmetallen är mindre än aktionsvärdet, erbjuda att objektet auktioneras ut istället.


Inga avgifter, gratis värdering

Vi har inga dolda avgifter som vi överraskar dig med. Är du bara intresserad av att få dina objekt värderade är du välkommen till oss, vi har gratis värdering av guldsmycken, silvermynt, med mera


Varmt välkommen till Myntkompaniet i Malmö.

Kontakta oss

Myntkompaniet i Malmö

Gyllerogatan 1

233 51, Svedala

072-208 42 78

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Se värdet på ditt guld

Du kan använda vår tabell här vår att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Beräkna ditt värde här

Så enkelt säljer du ditt guld till oss

Vill du säja ditt guld till oss online? Följ stegen nedan så ser vi till att du blir nöjd.

1.

Skicka in en förfrågan till oss via formuläret, du hittar det här. Fyll i alla uppgifter och skriv en tydlig beskrivning av objekten, om allt är rätt från början kommer det gå snabbare.

2.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt om det är något som vi behöver dubbelkolla. Därefter kommer det en Guldförsändelse® med posten. Se till att fylla i bifogade dokument och skicka sedan tillbaka era objekt till oss. Be om ett kvitto från posten på din försändelse.

3.

När vi mottagit dina obejkt gör våra experter en kvalificerad värdering. I vissa fall kan något föremål bedömas mer värt än guldvärdet och då kan vi föreslå en försäljning via auktion.

4.

Vi återkommer med en offert på din försändelse, när du godkänt den sätts dina pengar in direkt på det konto du angett.